SOHO BXL

Een interieur
waarin de nadruk
ligt op comfort.

Het volledige appartementsgebouw biedt een maximale toegankelijkheid aan mensen met een beperkte mobiliteit. Om je vlot te verplaatsen door alle ruimtes, zorgen we ervoor dat alle doorgangen breed genoeg en dus 100% rolstoeltoegankelijk zijn. We voorzien ook ruimte onder de lavabo’s om er makkelijker bij te kunnen.

Daarnaast integreren we op een slimme manier hulpmiddelen die het dagelijkse leven vergemakkelijken. Denk maar aan een inloopdouche met verlaagde drempel, verhoogde stopcontacten en handgrepen in de gangen. Het gebouw beschikt ook over twee ruime liften en een parlofoon voor elk appartement. In SOHO BXL staat jouw gemak centraal.
Heb je een fiets? Die kan je veilig opbergen in de overdekte fietsenstalling, die zich in de tuinzone bevindt. Voor de wagens van de bewoners is er een ondergrondse parkeerruimte waar 24 open parkeerplaatsen voorzien zijn.

Meer beelden
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookiebeleid. Meer info